Om os

Om PerleSkuret.dk

Est. 06-2017. Første Artkal forhandler i Danmark.De fleste rørperle-elskere har sikkert siddet, som jeg, og været lidt skuffet over det gænse markeds udvalg af farver, samt oplevet en faldende kvalitet, der især betyder noget, for det stigende antal af rørperle brugere i alle aldre.
Dette behov, som jeg ikke selv fandt tilfredsstillende for min egen kunst, fik mig til at søge ud i verden, efter et bedre produkt, hvor jeg fandt Artkal perlerne.
Et mærke af rørperler, der bliver lavet på en meget kvalitetsbevidst fabrik i Kina, der netop vil have fokus, på bedre kvalitet og et større farveudvalg, der giver mere dybde. 

Artkal har verdens største farveudvalg, med 100+ farver i både midi og mini perlerne, og udvikler endda løbende nye spændende farver med hjælp fra brugerne verden over.

Se det samlede farvekort her.


I USA er de efterhånden kommet godt ind på markedet, og er blevet et efterspurgt mærke, ligesom de i Europa bliver mere og mere populære, da især Sverige har taget godt imod dem.

Historien om Artkal kan du også læse her.


 

Jeg startede PerleSkuret.dk op i juni 2017, som Danmarks første og eneste forhandler af Artkal perler, i et ønske om, at udbrede kendskabet til Artkals fremragende kvalitet og ikke mindst de mange flere farver.
Bag webshoppen finder man mig, Julie Heinemann, som selv elsker at sidde og lave kreativ perle-kunst. Derfor er det også en drøm, som er gået i opfyldelse og en forretning, der er valgt med hjertet.
Jeg vil gerne takke alle mine kunder, for at have fundet vejen hertil, og for at støtte mig. 

Lad os sammen lade perle-regnbuen skinne. ????